• Walking Football

  Het is donderdagochtend 13 september rond de klok van 9.30 uur wanneer de eerste kandidaten van The Old Stars Mierlo-Hout de kantine van de voetbalclub binnen komen. Vandaag gaat het gebeuren: de officiële aftrap van het Walking Football. Twee weken geleden hebben ze allemaal de fitheidstest afgelegd en nu is iedereen er helemaal klaar voor.

  Even later stapt wethouder Dhr. Harrie van Dijk de kantine binnen. Hij zal samen met oud burgemeester van Helmond Dhr. Fons Jacobs de officiële aftrap verrichten. Nadat iedereen de inwendige mens heeft versterkt met koffie en vlaai neemt Dhr. Jacobs de wedstrijdbal van erevoorzitter Pieter Vervoort in ontvangst om buiten op het veld naar de woorden van wethouder Van Dijk te luisteren.

  Hoe toepasselijk kan het zijn: Dhr. Van Dijk is niet alleen wethouder van sportzaken maar ook van: ouderen, zorg én welzijn en dat allemaal voor de aanwezige 55+ers. Oftewel: hier was de juiste man op de juiste plaats. Na zijn openingswoord neemt Dhr. Jacobs als actief voetballer van (oud-) burgemeesters het woord en vertelt dat de Old Stars hier in Mierlo-Hout in goede handen zijn. De aftrap laat Dhr. Van Dijk echter over aan Dhr. Jacobs én de enige vrouwelijke voetbalster (jawel: afkomstig uit Mierlo).

  Hierna werd de training o.l.v. Dhr. Kristan van den Nouwlant van Stichting Jibb aangevangen om samen na 1 uur training, spelers en speelster bezweet maar met een fijn gevoel, het veld te verlaten om in de kantine nog gezellig na te praten. Kortom: een geslaagde start van het Walking Football in Mierlo-Hout.

 • Sponsoren

  Onderstaande sponsoren zijn bereid gevonden om het walking football fincancieel te ondersteunen. Waarvoor onze hartelijke dank.

 • Klik HIER voor een video-verslag van de eerste training.