• Supportersclub

De supportersclub van RKSV Mierlo-Hout is de club om onze teams te ondersteunen.

Het doel van de Supportersvereniging

Het belangrijkste doel van de Supportersvereniging Blauw Wit is het bevorderen van het plezier in voetbal voor alle spelers van alle elftallen.Daarlangs proberen we, door herkenbaar aanwezig te zijn en o.a. door het organiseren van "de Man van de Wedstrijd", het beste uit de spelers van het vaandelteam te halen voor een zo goed mogelijk resultaat.

Wat doen we

De man van de wedstrijd. Elke wedstrijd worden 5 leden van de supportersvereniging gevraagd om de spelers te beoordelen. Ze geven de 5 beste spelers, geheel naar eigen mening, 3, 2 of 1 punt. Alles wordt bij elkaar geteld en de speler met de meeste punten wordt de man van de wedstrijd. Al deze scores worden bijgehouden en verwerkt in een totaallijst. De man die na 22 wedstrijden de meeste punten heeft verzameld wordt: "De man van het jaar". De voetballer van het jaar krijgt een blijvende herinnering aangeboden.

De man van de wedstrijd ontvangt een dinercheque, gesponsord door eetcafé de Barrier.

Feestavond

Elk jaar organiseren we een feestavond voor onze leden. Tijdens deze avond ontvangen alle spelers die in dat seizoen voor de eerste maal in het 1ste elftal voor de competitie hebben gespeeld een herinneringsmedaille. Ook wordt tijdens deze avond de doelstelling voor het nieuwe seizoen verteld door de trainer en worden de nieuwelingen aan de supporters voorgesteld. Het hoogtepunt van de avond is de bekendmaking van de "Voetballer van het jaar". Natuurlijk krijgt u ook enkele consumpties en heerlijke hapjes.

Kampioenen

Aan alle elftallen die kampioen worden, wordt aandacht besteed. We zijn aanwezig bij elk elftal dat kampioen wordt en geven (meestal via de leider) iedereen van bijvoorbeeld de elftallen D t/m F een consumptie en een snack.

Jeugd

Om het jaarlijkse D/E Jeugdkamp mogelijk te maken doen we een financiële bijdrage. Ook doen we dit bij de jaarlijkse Sinterklaasviering.

Wat krijgt u voor uw lidmaatschap

• Elk seizoen krijgt u als lid een legitimatiebewijs van de Supportersvereniging. Dit geeft recht op gratis toegang van alle thuiswedstrijden van het eerste elftal
    • U ontvangt een paraplu en een lekkere warme das om als herkenbare supporter, bij de door u gekozen wedstrijden, aanwezig te zijn.
    • U ontvangt het clubblad van R.K.S.V. Mierlo-Hout, De Blauwwitter.

Wat kost het? 22 EURO per jaar.  Wilt u lid worden, vult u dan onderstaand formulier in.

• Inschrijfformulier Supportersclub

Versturen