• SPANNENDE STRIJD OM HET KAMPIOENSCHAP: RKSV MIERLO-HOUT TEGEN SV VALKENSWAARD OP ZONDAG 12 MEI!

Op dit moment bevindt ons Eerste Elftal zich in een ongekend spannende strijd om het kampioenschap. Met slechts 2 punten voorsprong op SV Valkenswaard staat ons vaandelteam bovenaan in de competitie, met nog slechts 3 wedstrijden te gaan! Een ongekende spanning in deze cruciale fase.

Opmerkelijk genoeg staat één van deze wedstrijden gepland op zondag 12 mei tegen SV Valkenswaard, dé confrontatie die het kampioenschap zal bepalen.

Na de gezamenlijke promotie vorig jaar uit de Tweede Klasse, zijn beide teams dit jaar wederom aan elkaar verbonden in een strijd om de toppositie in de Eerste Klasse. Vorig seizoen kroonde SV Valkenswaard zich tot kampioen, terwijl wij via de nacompetitie promoveerden. Dit seizoen hopen we dat de rollen zijn omgedraaid, maar daar hebben we de steun van jullie voor nodig!

Op zondag 12 mei om 14:30 uu zal het Eerste Elftal van RKSV Mierlo-Hout het opnemen tegen SV Valkenswaard op Sportpark den Dries (Pastoor Heerkensdreef 6, Valkenswaard). We doen een dringende oproep aan iedereen om deze wedstrijd massaal bij te wonen, en we hebben daarbij een speciaal verzoek: kom allemaal gekleed in het Blauw-wit naar deze wedstrijd!

De mannen hebben alle steun hard nodig in deze cruciale fase van de competitie. We nodigen jullie uit om je teamgenoten, familie en vrienden op te trommelen en samen naar de wedstrijd te komen.

We willen benadrukken om geen vuurwerk mee te nemen, maar blauwe confetti shooters zijn meer dan welkom!

We kijken uit naar jullie aanwezigheid op zondag 12 mei in Valkenswaard. Laten we samen als één team achter onze mannen staan! We rekenen op je!