• Op een nat en koud sportpark in Stein heeft Mierlo-Hout opnieuw de punten aan de tegenstander moeten laten. In een wedstrijd die eigenlijk geen winnaar verdiende was Mierlo-Hout deze middag aanvallend onmachtig.
  De Ster begon aanvallend aan de wedstrijd maar de eerste echte mogelijkheid was voor Mierlo-Hout, in de 3e minuut werd een aanval afgerond met het hoofd door Dani Deelen maar buitenspel stond een vroege voorsprong in de weg. Het spel van beide ploegen was erg slordig en op enkele kleine kansen na gebeurde er heel weinig tot de 22e minuut van de wedstrijd. Na matig uitverdedigen kreeg De Ster 2 kansen op een openingstreffer maar ook die leverde geen treffer op.
  Op het halfuur was het Mierlo-Hout dat via corner gevaarlijk werd, Thom Meeuwsen was de aangever en Dani Deelen kopte goed in maar een goede redding van de doelman van De Ster voorkwam een treffer. In de daaropvolgende tegenaanval was het De Ster dat gevaarlijk werd, over de rechter zijkant kwamen ze snel eruit maar heel goed en attent ingrijpen van Djardi Martina zorgde ervoor dat ook hier een treffer werd voorkomen en de 0-0 op het scorebord bleef staan.
  Enkele minuten later was het Milan Lebens die goed redding bracht nadat een Houtse verdediger slordig balverlies leed en aanvaller van De Ster uit kon halen. In de 38e minuut was het Mierlo-Hout dat vanuit het midden van het veld via Chaffik Mezziani een goed aanval opzette waarbij Dani Deelen rakelings de bal over het dak van het doel schoot.
  Beide ploegen gaan met 0-0 rusten, een stand die tot dan toe meer dan logisch is gezien het beeld van de wedstrijd in de eerste 45 minuten. Direct na rust is het Mierlo-Hout dat de eerste kans krijgt vanuit een corner wordt de bal goed ingekopt maar opnieuw is de keeper van De Ster een sta in de weg voor de aanval van Mierlo-Hout. De uitploeg is meer in balbezit in het 2e deel van deze wedstrijd maar beide ploegen kunnen aanvallend weinig potten breken. Tot de 63e minuut, balverlies op het middenveld wordt door de spits van De Ster direct afgestraft en hij zet de 1-0 voorsprong voor de thuisploeg op het scorebord.
  Mierlo-Hout drukt vanaf dat moment De Ster vast op eigen helft maar kan dit nauwelijks omzetten in echte uitgespeelde mogelijkheden. Wel is er een discutabel moment waarbij een verdediger van De Ster duidelijk hands maakt na een inzet van Gregory Lammers maar de scheidsrechter wuift dit weg. In de 87e minuut kan Rick van de Ven een indraaiende corner inkoppen maar zijn inzet verdwijnt langst het doel.
  Ver in blessuretijd is het Dani Deelen die een schot net naast het doel voorbij ziet gaan, dit is direct de laatste kans van de wedstrijd met een eindstand van 1-0.
  Volgende week ontvangt Mierlo-Hout thuis op de Beemd het Limburgse Chevremont. We zien u dan weer graag terug om ons vaandelteam te steunen.