• De laatste wedstrijd van het seizoen ging voor zowel Limburgia als Mierlo-Hout om des keizers baard. Limburgia had zich een week eerder al verzekerd van een nieuw seizoen op eerste klasse niveau en Mierlo-Hout is de trotse kampioen in de eerste klasse die voor het eerst in het bestaan van de vereniging op vierde divisie niveau gaat uitkomen.
  De gastheren uit Brunssum zorgde voor aanvang van de wedstrijd voor een erehaag waarbij de kampioenen onder luid applaus het veld betraden. De wedstrijd stond voor Mierlo-Hout vooral in het teken van het afscheid van (oud) aanvoerder Danny van Hout. Allerlei festiviteiten waren in gang gezet om de man met een enorme staat van dienst voor de club Mierlo-Hout, de hele dag in het zonnetje te zetten.
  Als aanvoerder betrad hij het veld waarbij zijn teamgenoten gehuld in een shirt met “Danny bedankt” volgden.
  Vijftig minuten lang gaf hij nog 1 keer leiding aan de verdediging van de blauw witten om daarna het veld te verlaten geflankeerd door al zijn teamgenoten en staf. Een mooi moment voor een echte clubman.
  Ondertussen werd er ook nog gevoetbald, voor de rust was het een gezapige wedstrijd waarin beide teams niet echt aandrongen. Het beste veldspel was van de kampioen maar het was Limburgia dat na rust een 1-0 voorsprong op het scorebord zette. Invaller Chafik Mezziani schoot in de 79e minuut de bezoekers weer langszij maar het was Limburgia dat alsnog als winnaar van het veld stapte nadat een fout in de opbouw bij Mierlo-Hout meteen werd afgestraft door de aanval van de thuisclub. Die nederlaag was ook meteen het enige smetje op verder een prachtige middag bij een gastvrije en gezellige club.
  In de eigen kantine werd Danny ook nog eens uitgeroepen tot Man van de Wedstrijd en werd onder het genot van een drankje en een hapje het kampioenschap en afscheid van de trotse aanvoerder nog eens besproken en gevierd.
  Ook Martijn van Thiel gaat Mierlo-Hout helaas verlaten, de multifunctionele middenvelder gaat zijn geluk beproeven bij stadgenoot Stiphout Vooruit.
  Het was een heel bijzonder seizoen voor de mannen uit ‘t Hout die nu mogen gaan genieten van de zomerstop en zich op gaan maken voor een avontuur in de vierde divisie.