• Op de afgelopen Algemene Ledenvergadering zijn er diverse jubilarissen gehuldigd. Johan Ermens, Frits Berkers, Dave Swinkels, Luc Schifferling, Cynthia Hendriks, Tim van den Heuvel, Edwin van den Heuvel en Mike Verbakel 25 jaar lid. Jack Klumpers 50 jaar lid.

Tevens zijn 4 leden benoemd tot Lid van Verdienste, te weten Wim en Mieke Meulendijks, Corjan van de vorst en Riny van Oorschot. Oud voorzitter Paul Lambrechts werd benoemd tot Ere-Voorzitter. De leden stemden unaniem in met deze benoemingen.

Allemaal hebben zij zich vele jaren als lid ingezet en betrokkenheid getoond bij alle ontwikkelingen binnen RKSV.

Dame en heren proficiat met deze bernoeming en hopen nog vele jaren van jullie diensten te mogen genieten.

Het bestuur...