• Wo-Hoo! Eindelijk is het dan weer zover! Jeugdkamp 2024 staat weer voor de deur! Op naar de inschrijfweek! 

  Aankomende week vindt de inschrijfweek voor het Jeugdkamp 2024 plaats op ons sportpark. Dit jaar worden alle pupillen van onze O13 t/m O9 gevraagd (dus alle jongens en meisjes in deze leeftijdscategorie).
   
  📅 Op maandag 2 oktober en dinsdag 3 oktober krijgen jullie van de organisatie een bezoekje tijdens jullie training voor meer informatie over het Jeugdkamp en de inschrijfavond. Eventuele uitloop vindt plaats op woensdag 4 oktober en donderdag 5 oktober.
   
  En wanneer mogen we dan écht inschrijven? Dat kan op vrijdag 6 oktober van 19:00 uur tot 21:00 uur in onze kantine. Zorg er wel voor dat iemand van je ouder(s)/verzorger(s) aanwezig zijn samen met jou (alleen inschrijven mag niet). Let wel even op, je kunt alleen inschrijvingen op vrijdagavond in de kantine. Het is niet mogelijk om digitaal in te schrijven (is ook veel gezelliger in de kantine). Dus ga gezellig mee (en ook handig voor je ouders/verzorgers, dan kun je ze helpen)! Dan zie je ook al enkele begeleiders die meegaan met het Jeugdkamp.
   
  💶 En wat worden de inschrijfkosten van het Jeugdkamp 2024? Hetzelfde als afgelopen Jeugdkamp, dus € 125,00 per inschrijving. De inschrijfkosten dienen betaalt te worden via de betalingslink welke later in een afzonderlijke e-mail wordt verstuurd. Dit zal medio november 2023 worden. 

  En misschien niet geheel onhandig om te weten… het Jeugdkamp vindt elk jaar plaats met Hemelvaart. Dus schrijf groot in je agenda: Jeugdkamp 2024 van woensdagavond 8 mei t/m zondagmiddag 12 mei 2024!
   
  Mocht je nog vragen hebben dan verzoeken we jullie contact op te nemen via onze sociale media (bijvoorbeeld Facebook of Instagram). Of stuur een e-mail naar jeugdkampmierlohout@gmail.com. Op dit moment werkt onze webpagina niet, deze zijn we aan het veranderen. Of spreek gewoon één van de organisatoren aan. 
   
  Wij hebben er al zin in, hopelijk jullie ook! We gaan er weer iets fantastisch van maken! Maar eerst inschrijven natuurlijk…
   
  Tot snel!
   
  Met sportieve groeten,
Organisatie Jeugdkamp R.K.S.V. Mierlo-Hout