• Beste sportvrienden, 

  Het gaat op dit moment fantastisch met onze club RKSV Mierlo-Hout! Onze club bloeit niet alleen sportief, maar ook op andere gebieden bruisen we van energie en enthousiasme. We zijn uiteraard trots op de prestaties van ons vaandelteam, maar ook de gezellige sfeer in onze kantine maakt van iedere ontmoeting een feestje. Bovendien mogen we rekenen op een hele hoop vrijwilligers dat week in, week uit klaarstaat om alle wedstrijden en trainingen, maar ook de activiteiten daaromheen, goed te laten verlopen. Kortom, we zijn op alle fronten lekker bezig als vereniging! 

  En daar houdt het niet op! We gaan door met het organiseren van leuke activiteiten waar we als club trots op kunnen zijn. Na een periode van afwezigheid, door onder meer de uitdagingen van de Corona-pandemie, is het hoog tijd om het jeugdvoetbaltoernooi nieuw leven in te blazen. Daarom presenteren wij met trots een nieuw en jaarlijks terugkerend evenement: 

  Dit toernooi staat gepland op 24 en 25 augustus en is bedoeld voor spelers van JO7 t/m JO14 en van MO9 t/m MO15. Tijdens deze dagen staat sportiviteit, plezier en verbinding centraal! Naast het voetballen zullen we zorgen voor een gezellige sfeer met vermaak voor jong en oud. 

  We verwelkomen niet alleen teams van andere verenigingen uit de regio, maar rekenen ook op de aanwezigheid van al onze eigen teams. Dus noteer de data alvast met dikke letters in je agenda: 

  • Zaterdag 24 augustus: JO7 t/m JO10 en MO9 t/m MO11
  • Zondag 25 augustus: JO11 t/m JO14 en MO13 t/m MO15

  Laten we er samen met onze gasten een prachtig en sportief toernooi van maken dat je echt niet mag missen! 

  Met sportieve groeten,
  Toernooicommissie RKSV Mierlo-Hout