• Bij RKSV Mierlo-Hout zien we het als onze missie om al onze leden, jong en oud, supporters en betrokkenen de beste, fijnste, leukste en gezelligste voetbal- en verenigingservaring te bieden. Om dit voor onze jeugdige leden, hun ouders, trainers en overige betrokkenen waar te maken, kent RKSV Mierlo-Hout verschillende enthousiaste groepsleiders.

Door het vertrek van één van onze groepsleiders, zijn we dringend op zoek naar hulp. Als groepsleider ben jij de verbindende factor tussen o.a. trainers en bestuur, wedstrijdzaken en trainers en heb je intensief contact met de overige groepsleiders en jeugdcoördinator. Als groepsleider sta je dus midden in onze mooie vereniging en onderdeel van het Blauw-Wit kloppend hart van onze club!

Wil jij jouw steentje bijdragen? Lees dan onderstaande vacature door en reageer snel!

VACATURE GROEPSLEIDER 24-25