• NKS-Voetbal: Bouwen aan een Respectvolle en Gezonde Samenleving door Sport

Ben jij gepassioneerd door voetbal en wil je een positieve impact hebben op de samenleving? Bij NKS-Voetbal geloven we dat sport de brug is naar een respectvolle, gezonde samenleving waarin iedereen met plezier kan meedoen. Onze missie draait om de ontwikkeling van sportverenigingen en hun (jeugd)leden, alsook de harmonieuze samensmelting van deze verenigingen met hun maatschappelijke omgeving.

๐Ÿ“š Ontwikkeling en Educatie: We zijn toegewijd aan de groei van de sport en haar beoefenaars. Daarom organiseren we inspirerende cursussen en thema-avonden. Deze gelegenheden bieden niet alleen de kans om sportvaardigheden aan te scherpen, maar ook om breder te denken over hoe voetbal positieve verandering kan brengen.

๐Ÿ™Œ Bestuurders Gezocht: Op dit moment staan we open voor nieuwe bestuursleden om onze visie te helpen verwezenlijken. Als bestuurslid bij NKS-Voetbal kun je een jaar lang meedraaien, zodat je kunt ontdekken of onze organisatie bij je past. Hoewel enige ervaring in de voetbalwereld als bestuurder nuttig kan zijn, staat enthousiasme en een leergierige instelling voorop. Samen kunnen we de koers van NKS-Voetbal bepalen en nieuwe horizonten verkennen.

๐Ÿค Samen Sterker: Wij geloven in de kracht van samenwerking. Door onze sportieve passie te bundelen, kunnen we de wereld om ons heen positief beรฏnvloeden. Sluit je aan bij NKS-Voetbal en draag bij aan een gezondere, respectvollere en meer inclusieve maatschappij.

๐Ÿ“ข Laten we in contact komen!: Wil je deel uitmaken van een gedreven gemeenschap die voetbal inzet als instrument voor positieve verandering? Stuur ons een berichtje en ontdek hoe jij een verschil kunt maken bij NKS-Voetbal.

info@nksvoetbal.nl