• Aanmelden nieuw lid

• Een ieder, zonder onderscheid, kan lid worden van RKSV Mierlo-Hout. Hij/zij die lid wil worden meldt zich aan via onderstaand inschrijfformulier.

Om als lid te worden ingeschreven is een inschrijfgeld van EUR 10,- verschuldigd wat bij de inning van de eerste contributie wordt verrekend. Dit geldt uiteraard niet voor leiders en andere vrijwilligers. De inschrijving wordt pas officieel na bevestiging van de ledenadministratie (i.v.m. eventuele wachtlijst) en het invullen van de contributiemachtiging. De contributie wordt na aanmelding per kwartaal geïnd. (25 januari - 25 april - 25 juli - 25 oktober)

Vul het formulier in, of laat je ouders dit doen als je onder de 18 jaar bent, en het formulier wordt automatische naar onze coördinator CorJan van de Vorst (lidworden@rksv-mierlo-hout.nl) gestuurd. Wij (Groepsleid(st)ers of Voetbalzaken) nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Een pasfoto voor een spelerspas is verplicht vanaf 11 jaar.

Wijzigingen in adres, rekeningnummer e.d. en opzeggingen met betrekking tot het lidmaatschap dienen altijd schriftelijk of via de email te worden gemeld aan de ledenadministratie. (ledenadministratie@rksv-mierlo-hout.nl)

De kwartaalcontributie bedraagt (vanaf 1-1-2020):
    Eur 17,50 voor Kabouters
    Eur 31,50 voor E-F Pupillen
    Eur 32,50 voor C-D Junioren
    Eur 34,50 voor A-B Junioren
    Eur 43,50 voor Senioren
    Eur 17,50 voor Rustende leden
    Eur 17,50 voor Trainende leden
    Eur 17,50 voor Veteranen, Veterinnen, walking voetbal en 35+1 voetbal

Speciaal voor de jeugd:
    Voor dat je lid wordt, kun je ook eerst een paar keer komen kijken of een aantal keren komen trainen om het voetballen uit te proberen. Volgens de KNVB zijn kinderen vanaf 6 jaar speelgerechtigd. Meisjes en jongens kunnen zich vanaf de leeftijd van 4 jaar inschrijven als lid van RKSV Mierlo-Hout. Indien mogelijk worden ze vanaf 6 jaar ingedeeld in een team. Van 4 tot 6 jaar spelen ze bij de kabouters.

Leergeld
    Bent u cliënt bij Stichting Leergeld, dan dient u uw gezinsnummer/beschikkingsnummer op het inschrijfformulier in te vullen. Wij zorgen vervolgens voor een correcte afhandeling met Stichting Leergeld. Inschrijfformulieren zonder gezinsnummer/beschikkingsnummer worden niet in behandeling genomen.

• Lid Gegevens

Versturen

• Privacyverklaringen RKSV en de KNVB

Lees de onderstaande privacyverklaringen van de KNVB en RKSV Mierlo-Hout goed door voordat je je aanmeldt. In deze verklaringen staat hoe Mierlo-Hout en de KNVB omgaan met persoonsgegevens.

Klik HIER voor de privacyverklaring van de KNVB.

Klik HIER voor de privacyverklaring van RKSV Mierlo-Hout.