• Aanmelden nieuw lid

 • Een ieder, zonder onderscheid, kan lid worden van RKSV Mierlo-Hout. Hij/zij die lid wil worden meldt zich aan via onderstaand inschrijfformulier.

  Om als lid te worden ingeschreven is een inschrijfgeld van EUR 10,- verschuldigd wat bij de inning van de eerste contributie wordt verrekend. Dit geldt uiteraard niet voor leiders en andere vrijwilligers. De inschrijving wordt pas officieel na bevestiging van de ledenadministratie (i.v.m. eventuele wachtlijst) en het invullen van de contributiemachtiging. De contributie wordt na aanmelding per kwartaal geïnd. (25 januari - 25 april - 25 juli - 25 oktober)

  Vul het formulier in, of laat je ouders dit doen als je onder de 18 jaar bent, en het formulier wordt automatische naar onze coördinator CorJan van de Vorst (lidworden@rksv-mierlo-hout.nl) gestuurd. Wij (Groepsleid(st)ers of Voetbalzaken) nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Een pasfoto voor een spelerspas is verplicht vanaf 11 jaar.

  Wijzigingen in adres, rekeningnummer e.d. en opzeggingen met betrekking tot het lidmaatschap dienen altijd schriftelijk of via de email te worden gemeld aan de ledenadministratie. (ledenadministratie@rksv-mierlo-hout.nl)

  De kwartaalcontributie bedraagt (vanaf 1-1-2023):
  Eur 18,50 voor Kabouters
  Eur 33,00 voor JO7 JO8 JO9 JO10 JO11 JO12
  Eur 34,50 voor JO13 JO14 JO15
  Eur 36,50 voor JO17 JO18 JO19
  Eur 46,00 voor Senioren
  Eur 18,50 voor Rustende leden,Trainende leden, Veteranen, Veterinnen, Walking Voetbal en 35+1 Voetbal

  Speciaal voor de jeugd:
  Voor dat je lid wordt, kun je ook eerst een paar keer komen kijken of een aantal keren komen trainen om het voetballen uit te proberen. Volgens de KNVB zijn kinderen vanaf 6 jaar speelgerechtigd. Meisjes en jongens kunnen zich vanaf de leeftijd van 4 jaar inschrijven als lid van RKSV Mierlo-Hout. Indien mogelijk worden ze vanaf 6 jaar ingedeeld in een team. Van 4 tot 6 jaar spelen ze bij de kabouters.

  Leergeld
  Bent u cliënt bij Stichting Leergeld, dan dient u uw gezinsnummer/beschikkingsnummer op het inschrijfformulier in te vullen. Wij zorgen vervolgens voor een correcte afhandeling met Stichting Leergeld. Inschrijfformulieren zonder gezinsnummer/beschikkingsnummer worden niet in behandeling genomen.

 • Lid Gegevens

  Versturen

 • Privacyverklaringen RKSV en de KNVB

  Lees de onderstaande privacyverklaringen van de KNVB en RKSV Mierlo-Hout goed door voordat je je aanmeldt. In deze verklaringen staat hoe Mierlo-Hout en de KNVB omgaan met persoonsgegevens.

  Klik HIER voor de privacyverklaring van de KNVB.

  Klik HIER voor de privacyverklaring van RKSV Mierlo-Hout.