• Dit wil je niet missen; leuke artiesten 🎷🎤, buitenbarretje vol met zomers bier en een barbecue! 🍔. Springkussen voor de kleine kinderen, en voor de wat grotere uitslovers een stormbaan! Op zondag 21 mei vindt bij de voetbalclub dé seizoensafsluiter plaats. Naast de springkussen hebben we ook nog de leukste artiesten op deze dag voor je:

    • Rapper GIO (Bekend van o.a. ‘Omlaag’ en ‘Je hebt me’)
    • DJ Sylvie Thijs (dé huis DJ van o.a. Café Costa en Jantjes Verjaardag)
    • Gingerale (Live DJ en Saxofonist)

    Dit wordt een échte afsluiter – niet normaal! De Beemd wordt omgetoverd tot zomers oord. ☀️ De weersvoorspellingen zijn goed en alle ingrediënten voor een mooie lekkere zondag! Voor veel teams is het ook nog eens de laatste wedstrijd, dus er valt genoeg te zien. Van wat hogere kwaliteit, en wat lagere… ⚽😅 Op deze dag hebben we ook een leuk Kaboutertoernooi en Onder-7 toernooi georganiseerd met veel leuke clubs uit de regio. Welke talenten van de toekomst zullen we zien schitteren op ons mooie sportpark? En als klap op de vuurpijl ook nog eens een aanbieding op corona, desperados én Somersby, dus, zorg alvast voor een vrije dag op de maandag, of zorg voor een goede smoes voor de ziekmelding. Kom samen met je team, vrienden en iedereen die je maar mee kan trekken naar de kantine! Tot dan! 👋🏼