• Spektakel op de Beemd..

    Mierlo-Hout - RPC 6-4.
    In een waar spektakelstuk heeft Mierlo-Hout met tien man gewonnen van RPC. Binnen zestig tellen stond de thuisploeg op voorsprong via Thom Meeuwsen. Jeroen Rooijakkers verdubbelde op het half uur de voorsprong, waarna Mark Werts de aansluitingstreffer maakte. Het venijn zat hem echter in het slot van de eerste helft. Dani Deelen knikte de 3-1 binnen, maar daarna moest Lars Giesen met rood vertrekken. De toegekende strafschop werd verzilverd door Rinke Pennings. Nadat Sidney Gakpo de bezoekers op gelijke hoogte schoot pal na rust, leek RPC de overwinning voor het grijpen te hebben. Het liep echter anders en met een onvervalste hattrick in een klein kwartier tilde Jasper Lalisang de stand naar 6-3. Werts bepaalde de eindstand in de slotfase op 6-4.