• Ingelaste algemene ledenvergadering (ALV)

VOOR UITNODIGING ALGEMENE LEDENVERGADERING

Beste Leden / Sportvrienden

Op maandag 27 februari 2023 hopen wij ook u weer te mogen begroeten op een ingelaste Algemene Ledenvergadering van RKSV Mierlo-Hout. De vergadering wordt gehouden in de kantine van ons sportpark “De Beemd “.

Aanvang van de vergadering is 20.00 uur. Vanaf 19.30 uur zijn alle leden van harte welkom.

Zoals vele onder ons al weten is per 1 januari 2023 Paul Lambrechts gestopt als voorzitter van RKsv Mierlo Hout. Zolang er nog geen nieuwe voorzitter is gekozen op de ALV zal Paul zijn taken blijven uitvoeren. Zijn eventuele opvolger Pieter Vervoort is inmiddels op de achtergrond al hard aan het werk om een nieuw team te formeren.

Mocht jij interesse hebben om mee te werken aan het nieuwe MH 2.0 laat het ons dan weten zodat we ook met jou in gesprek kunnen komen.

Wij willen u verder er alvast op attenderen dat er een aantal belangrijke agendapunten zijn. De agenda punten zullen wij 14 dagen voor aanvang op de website plaatsen.

Wij hopen U dan ook te begroeten op deze avond,

Met vriendelijke sportgroet,

Namens het Bestuur van RKSV Mierlo-Hout,
    In deze Frans Bekx.

Besturen is vooruit zien dus wij denken aan de toekomst en wij hopen dat u met ons mee wilt denken! Daarom hebben wij het volgende verzoek:

U bent in het bezit van een e-mail adres, maar wij horen vaak dat leden geen bericht hebben ontvangen vanuit onze leden administratie : Vandaar het verzoek om ons een mail te sturen naar onderstaand adres secretariaat@rksv-mierlo-hout.nl. wilt u niet vergeten om dan tevens even uw naam, geboortedatum en adres te vermelden.

Zodat we in de toekomst langs deze (digitale) weg kunnen blijven communiceren.