• Start ticketverkoop Blau Weiss Party!

  Op zaterdag 1 oktober om 8:00 uur zal de ticketverkoop voor het allermooiste feestje op ’t Hout  weer van start gaan. Een feestje dat je echt niet mag missen! De vorige editie ging door Corona helaas niet door, maar was wel binnen 12 uur uitverkocht. Deze keer komen er een beperkt aantal kaarten weer beschikbaar. De tent wordt deze keer namelijk ietsjes groter en er zijn maar weinig kaartjes teruggekomen bij de “refund-actie”. Ben er dus snel bij want op is echt op!

  Deze editie zullen de volgende artiesten aanwezig zijn:

  • Immer Hansi
  • Django Wagner
  • De Lampegastuh
  • WESS
  • Papa Lauda
  • Jeffrey Heesen
  • Mikey Murdah

  Volg de facebookpagina van de Blau Weiss Party om verder geïnformeerd te worden over de ticketverkoop! Klik Hier....

  Bij zijn = meemaken!