• Praat mee over de toekomst van RKSV Mierlohout? Wat voor vereniging zijn we nu en wat voor vereiniging willen we zijn in de toekomst? Praat mee, luister en kijk met ons mee naar de toekomst. We doen dit op 30 september van 19.30 tot 21.30 uur, onder begeleiding van ……

Voor wie:Deze bijeenkomst is voor leden, ouders, trainers, commissieleden, sponsoren, bestuursleden en alle overige vrijwilligers en betrokkenen die onze vereniging een warm hart toe dragen.

Meld je aan!Kom naar deze klankbordsessie en help RKSV Mierlohout een (nog) betere vereniging te worden! We willen zoveel mogelijk betrokken leden aanwezig hebben tijdens de klankbordsessie zodat we jullie feedback mee kunnen nemen.

Laat uiterlijk 15 september weten of je aanwezig zal zijn op 30 september door een mail te sturen naar mh-2.0@rksv-mierlo-hout.nl

Belangrijk is dat je laat weten of je komt zodat we daar rekening mee kunnen houden bij het organiseren van de sessie.

Onderwerpen:Graag willen we het met je hebben over relevante thema’s voor de toekomst van RKSV Mierlohout.

Denk hierbij aan:·
        Wat zijn de sterke kanten van de club, waar liggen kansen?
        hoe verloopt de communicatie?
        wat gaat er goed en welke zaken kunnen mogelijk beter?·
        prestatief versus recreatief?
        hoe gaan we met elkaar om?
        ledenbinding?
        wat verwachten we van elkaar?
        wat voor vereniging willen we zijn?

Jouw mening telt!We willen samen met alle aanwezigen kritisch, kwetsbaar en vooral opbouwend bezig zijn met de toekomst van onze club. Verwacht genoeg ruimte om ook jouw mening te geven, want die is van groot belang om de koers voor de komende jaren te bepalen.

Wees welkom en meld je aan voor de bijeenkomst!

Hartelijke groet, Bestuur RKSV Mierlohout