• Voorlopige indelingen Jeugd seizoen 2022-2023...

  Beste spelers, beste ouders/verzorgers,

  Het einde van het seizoen staat voor de deur. En net als andere jaren delen we dan onze voorlopige teamindeling. We noemen het voorlopig, omdat er tussen nu en het begin van de competitie vaak nog wat wijzigingen doorgevoerd worden. Denk bijvoorbeeld aan het verwerken van een aantal, nog nagekomen (nieuwe) aanmeldingen.

  Ook deze keer is het maken van de teamindeling geen gemakkelijke klus gebleken. Het is niet eenvoudige om al onze jeugdige leden een goede plek te geven. Om te beginnen is het onze doelstelling dat ieder team op de zaterdag met voldoende spelers een wedstrijd kan spelen. Waarbij plezier een belangrijke factor vormt.

  Verder is het indelen van een team voor ons een manier om gelijkwaardige spelers (qua leeftijd en niveau) samen te brengen. Altijd wordt daarbij naar het totaalplaatje gekeken. Dat wil zeggen dat we zoveel als mogelijk rekening proberen te houden met individuele wensen, maar dat we het belang van het team en onze vereniging - waar nodig - zwaarder laten wegen.

  Tenslotte

  Iedere speler ontwikkelt
  zich op een ander moment en op een andere manier. Op dit moment hebben we deze indeling voor ogen. We denken dat dit voor nu de beste samenstelling is waarbij iedereen op zijn of haar plek zit.

  Commissie Voetbalzaken
  Commissie Meiden- en Vrouwenvoetbal

  Nadere informatie over de start van de competitie en trainingsdagen / -tijden volgt op een later moment…

  Klik HIER voor JO7 teamindelingen
  Klik HIER voor JO8 teamindelingen
  Klik HIER voor JO9 teamindelingen
  Klik HIER voor JO10 teamindelingen
  Klik HIER voor JO11 teamindelingen
  Klik HIER voor JO12 teamindelingen
  Klik HIER voor JO13 teamindelingen
  Klik HIER voor JO15 teamindelingen
  Klik HIER voor JO17 teamindelingen
  Klik HIER voor JO19 teamindelingen

  Klik HIER voor meiden teamindelingen