• Mierlo-Hout sluit in stijl af...

    Sparta’25 - Mierlo-Hout 0-2.
    Een alles of niets wedstrijd moest het worden voor de Spartanen, aangezien een play-off plek op het spel stond. In de eerste helft waren er weinig kansen. De enige redelijke mogelijkheden kwamen op naam van Richard Rooijakkers (Mierlo-Hout) en Brent Lok (Sparta ‘25). Het was een compleet andere tweede helft, aangezien Mierlo-Hout binnen één minuut op voorsprong kwam. Richard Rooijakkers kreeg een lange bal van Owen Schamper en maakte af: 0-1. Daarna kreeg Mierlo-Hout nog meer kansen om te scoren. Sparta kreeg daarnaast niet veel om tegenin te brengen. De 0-2 viel twintig minuten voor tijd binnen nadat Philippe Cleutjens in eigen doel kopte. In de slotfase probeerde Sparta alles op alles uit de kast te halen, maar het lukte niet. De Beek en Donkenaren liepen de nacompetitie net mis.