• Mierlo-Hout heer en meester bij RKVVO..

Mierlo Hout won dinsdagavond met het uitduel bij RKVVO de vierde wedstrijd op rij. Het werd op sportpark De Heikant in Veldhoven maar liefst 0-5 voor de ploeg uit Helmond.
    De bezoekers kwamen al na twee minuten op voorsprong door een goal van Dani Deelen. Jasper Lalisang verdubbelde de score daarna. In de tweede helft maakte Deelen zijn tweede van de avond, voordat Lalisang de 0-4 en 0-5 (penalty) voor zijn rekening nam.

,,Een hele goede wedstrijd van onze kant, we zijn eigenlijk het hele duel heer en meester geweest”, zei winnende trainer Raymond Koenraadt na afloop. Door de zege heeft nummer twee Mierlo Hout drie punten meer dan achtervolger Someren. RKVVO houdt alleen Beerse Boys onder zich op de ranglijst.