• Een maand geleden zou de tweede (eigenlijk derde) versie van de Blau Weiss Party plaatsvinden. Helaas gooide Corona op het laatste moment weer roet in het eten en kon het evenement geen doorgang vinden. Als organisatie hebben we lang gezocht naar diverse alternatieven om dit jaar toch nog een feest te organiseren. Mede door een overvol festivalseizoen en het niet beschikbaar zijn van diverse goede artiesten hebben we besloten om het evenement een jaar te verzetten. Wij konden namelijk niet de kwaliteit garanderen die we jullie wel beloven!

    21 JANUARI 2023 ZIJN WE TERUG!

    Dit wordt de nieuwe datum van het allervetste feestje in Mierlo-Hout! Reserveer deze alvast in je agenda en mis het niet! Want we beloven alvast dat we de schade helemaal in gaan halen met de leukste artiesten, DJ’s, gruwelijk veel confetti en een dikke lasershow!!

    Je kaartjes worden automatisch omgezet naar het evenement van volgend jaar. Je zult dan van ons tegen die tijd een nieuw kaartje ontvangen per mail met daarop de juiste datum van het evenement. De huidige kaartjes zijn dus niet voldoende om binnen te komen. 

    Het is mogelijk om tot en met 30-9-2022 het geld terug te vragen.