• Beste Leden / Sportvrienden.

  Bij onze vereniging is het de traditie dat we tijdens de nieuwjaarsborrel  even gezamenlijk terug kijken op het afgelopen jaar en vooruit kijken naar het nieuwe jaar. Helaas is dat dit jaar opnieuw niet mogelijk in verband met het Covid-19 virus en de door onze regering afgekondigde maatregelen.  Daarom richt ik me nu maar op deze wijze tot jullie. Het is wederom een hectisch en raar jaar geweest  waarin erg veel van ieders incasseringsvermogen is gevraagd. Wij als Hoofdbestuur hebben getracht om op de juiste wijze invulling te geven aan de ons door de overheid opgelegde spelregels en ik denk dat we daarin ook zijn geslaagd. 

  Sportief ging en gaat het onze vereniging redelijk tot zeer goed en dat hopen we ook zo te houden. Ook organisatorisch zijn de meest belangrijke zaken goed geregeld en er hebben zich een aantal kandidaat bestuursleden aangemeld die invulling geven aan diverse bestuursfuncties. Financieel kunnen we nog steeds onze eigen boontjes doppen en komt ons voorbestaan zeker niet in gevaar. Door onder meer de ontvangen steun van onze Overheid  en Gemeente schrijven wij nog steeds zwarte cijfers en daar zijn we erg trots op. Onze reserves hebben we hierdoor weer kunnen aanvullen.

  Het is voor iedereen ( jong en oud) een moeilijk jaar geweest en dat is het nog  steeds. In augustus/september zijn we vol goede moed gestart met de nieuwe competities maar helaas zijn we weer achterhaald door Covid 19. Vooral de laatste maatregelen zijn voor een vereniging erg slecht en ingrijpend . We kunnen nu niet samen zijn op ons sportpark en in de kantine wat normaal garant staat voor een fijn en gezellig verenigingsleven. Laten we hopen dat na 14 januari 2022 dit alles weer mogelijk is en dat we gezamenlijk de competities af kunnen maken en met de nodige successen. 

  Vanaf deze plaats maak ik graag van de gelegenheid gebruik om jullie met jullie naasten en degenen die jullie dierbaar zijn een prettig en gezellig kerstfeest en een  gezond en gelukkig 2022 toe te wensen. Heel graag had ik dit jullie allemaal persoonlijk toegewenst maar helaas is dat momenteel niet  mogelijk.

  Hopelijk snel tot ziens op ons sportpark of in onze kantine.

  BLIJF GEZOND.

  Paul Lambrechts Voorzitter