• Sparta'25 steelt punt bij Mierlo-Hout

    Mierlo-Hout - Sparta’25 1-1.
    Ongelooflijk”, zei Mierlo-Hout-coach Raymond Koenraadt. ,,We hadden in de rust al met 3-0 voor moeten staan.” Zijn ploeg stond maar met 1-0 voor na een doelpunt van Richard Rooijakkers, maar miste tot twee keer toe een kans van een meter afstand. Eerst kopte Mike de Meij de bal via de grond over en iets later deed aanvoerder Jasper Lalisang precies hetzelfde. Ook in de tweede helft was Mierlo-Hout beter maar miste kansen. In de eerste vijf minuten van het tweede bedrijf miste Lalisang opnieuw van een hele korte afstand. Deze keer raakte de aanvallende middenvelder een voorzet niet helemaal goed en schoot naast. Na een uur spelen kreeg Sparta’25 door een charge van Freek Schoones rood en leek Mierlo-Hout de wedstrijd uit te kunnen spelen. Niets was minder waar, want Robin Knapp schoot met een prachtige krulbal de gelijkmaker binnen: 1-1. ,,Na die gelijkmaker kregen wij vertrouwen en zag je het bij Mierlo-Hout wegvloeien”, aldus Sparta’25-trainer Patrick Methorst. ,,We kregen zelfs nog een kans om hem te winnen.” Die kans kwam uit een corner, maar werd niet goed afgewerkt door de groen-witten. Het bleef 1-1.