• Voorlopige indeling Jeugd seizoen 2021-2022

Klik HIER voor de voorlopige indelingen van de diverse jeugd-teams.

Beste leden, ouders, leiders, trainers en andere betrokkenen,

Door de Corona-situatie in het inmiddels afgelopen seizoen hebben wij, Voetbalzaken MHonze jeugd niet optimaal kunnen beoordelen in wedstrijden en trainingen.
    Vandaar dat wij ons dankbaar gewend hebben tot de groepsleiders, coaches en trainers om toch zoveel mogelijk input te vergaren.
    Onderstaande teamindeling is afwijkend van de eerdere versie op deze site en we beseffen dat dit niet volgens ieder wensen zal zijn maar zijn tot stand gekomen door de vele mutaties die er  plaatsgevonden hebben, bijvoorbeeld;
    • Inschrijvingen en uitschrijvingen.
    • Ook hebben we de JO8-4 terug moeten trekken.
    • Hier tegenover staat echter dat we twee JO7 teams hebben kunnen formeren wat de overgang van Kabouters naar JO8 vergemakkelijkt!
    • GEZOCHT: JO15-1 heeft nog géén keeper???
    • Momenteel gaat onze aandacht vooral uit naar de JO10 met name de JO10-3 en JO10-4 zijn nog onderbezet met respectievelijk 6 en 5 spelers.
    We hopen dat daar nog minimaal 3 spelers bijkomen zodat deze ook kunnen starten.
    Anders zijn we genoodzaakt om één team terug te trekken en de JO10-3 met 11 te laten starten.
    Nogmaals we weten dat dit niet iedereen zal behagen maar we zijn onze trainers, leiders, groepsleiders dankbaar voor hun inbreng.

Indien u gelieerd bent aan een team als leider, trainer, coach, meldt u zich dan aub aan via deze link

Dit is kosteloos (dus géén contributie).U bent dan KNVB-lid en verzekerd als u op pad gaat met onze jeugd.

Een fijne vakantie en tot ziens op ons sportpark!
    Voetbalzaken MH