• Coronaprotocol R.K.S.V. Mierlo-Hout (Samen vooruit en verantwoord sporten)

Beste leden, voetballers, vrijwilligers, betrokkenen en bezoekende verenigingen,

Vanaf zaterdag 26 juni aanstaande gelden nieuwe verruimingen welke door de Rijksoverheid zijn aangekondigd.

Het huidige coronaprotocol van R.K.S.V. Mierlo-Hout blijft tijdens deze laatste wedstrijddag van kracht. Alle geldende maatregelen (douchen, etc.) blijven dan ook gelden, met uitzondering op de volgende maatregelen:

De verruimingen omtrent het weer ontvangen van publiek/toeschouwers op ons sportpark neemt R.K.S.V. Mierlo-Hout de verruimingen over van de Rijksoverheid welke hierbij geldend zijn. We verwachten dan ook dat eenieder zich geconformeerd aan de maatregelen/afspraken.

We wensen jullie een fijne laatste wedstrijddag van dit toch al rare seizoen. Op naar seizoen 2021/2022!

De derde stap van het openingsplan omtrent de aanpak van coronavirus worden per 5 juni losgelaten of aangepast. Alle overige maatregelen en de basisregels blijven gelden voor iedereen. Meer informatie kan gevonden worden op de webpagina van de Rijksoverheid.

Bijgaand vinden jullie het geüpdatete coronaprotocol van onze vereniging. Hierin zijn enkele flinke verruimingen opgenomen omtrent het sporten voor zowel jeugdvoetballers als senioren/volwassenen, namelijk:

- De derde stap van het openingsplan gaat definitief door. Open, tenzij: in stap 3 met voorwaarden bijna alles open;
    - Volwassenen mogen weer sporten in groepen van maximaal 50 personen zonder 1,5 meter afstand te houden als dat nodig is voor het sporten. Jongeren en kinderen hoefden eerder al geen 1,5 meter afstand meer te houden tijdens het sporten.
    - Jeugdwedstrijden in competitieverband voor personen tot en met 17 jaar zijn weer toegestaan. Nog wel zonder toeschouwers. Personen vanaf 18 jaar mogen nog geen competitie spelen, maar onderlinge wedstrijden tussen sporters van dezelfde club zijn wel toegestaan.

Een volledige uitleg omtrent de nieuwe verruimingen kunnen uitgebreid gevonden worden in het coronaprotcol. We adviseren om het coronaprotocol van de bezoekende vereniging voor vertrek aandachtig door te nemen.

BELANGRIJK!: Bespreek het coronaprotocol uitvoerig met alle stafleden, voetballers, maatschappelijk stagiaires en ouders/verzorgers en houd je aan de maatregelen en richtlijnen van het protocol! Houd je ten alle tijden aan de routering van ons sportpark en zoek dan ook niet onnodig de 'randen' van de richtlijnen of het protocol op.

“Samen vooruit en verantwoord sporten”.

Klik HIER voor het corona-protocol

Met sportieve groet,