• In memoriam Huub Verhoof....

    Onze vereniging werd vanmorgen geconfronteerd met het plotseling overlijden van Huub Verhoof. Huub was een markante persoonlijkheid binnen onze vereniging met het hart op de juiste plaats en hij heeft heel veel betekend voor onze vereniging.

    Ruim 10 jaar was hij leider van ons vaandelteam en over de wijze waarop hij voor zijn (onze) jongens heeft gezorgd wordt nu nog met bewondering gesproken. Niets was hem teveel zodat ons vaandelteam zich alleen maar hoefde te concentreren op het voetballen zelf. Vervolgens was hij jarenlang actief als een van de medewerkers van onze maandag- en vrijdagploeg en heeft hij er mede voor gezorgd dat ons sportpark er altijd pico-bello bij lag. Ook is hij een tijdlang onze terreinmeester geweest. Een mooie staat van dienst.

    Hij was tevens een gangmaker van de vele feestjes die wij hebben mogen vieren, als Huub binnen was dan was hij ook aanwezig. Wij wisten dat Huub ziek was en dat het niet goed met hem ging maar dat we zo snel afscheid van hem moeten nemen hadden we niet verwacht en er ging vanmorgen dan ook een grote schok door de vereniging. We zullen hem gaan missen maar we zullen hem zeker niet vergeten, hij was immers een van ons met een erg groot  blauwwit hart.

    Wij wensen Toos en overige familie en vrienden heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.

    Bestuur en Leden van RKSV Mierlo-Hout