• Geachte, leden,
   
  blijf in de mei vakantie lekker bezig met de bal en kom naar de voetbaldagen van Young Talent Voetbalacademie 
   
  Op maandag 3 mei en dinsdag 4 mei organiseert de Young Talent Voetbal Academie leuke voetbaldagen op het complex van rksv Mierlo-Hout. Door het aanbod, dat iedere dag bestaat uit een gevarieerd programma inclusief lunch, werk jij ook tijdens deze dagen aan je voetbalskills! 
   
  Kortom de voetbaldagen van Young Talent Voetbalacademie zijn dé ideale manier om de mei vakantie in te luiden. Voor meer informatie bekijk onderstaande flyer en neem een kijkje op de website van YTV, waar je je kunt aanmelden:KLIK HIER.
   
  De trainers van Young Talent Voetbalacademie hopen jullie allemaal te begroeten op het sportpark van rksv Mierlo-Hout! Spelers van rksv Mierlo-Hout ontvangen bij aanmelding voor de voetbaldagen 20% korting!
   
  Met vriendelijke groet,
  Patrick Verhoeven