• Coronaprotocol R.K.S.V. Mierlo-Hout (Samen vooruit en verantwoord sporten)

Beste leden, voetballers, vrijwilligers en betrokkenen,

Bijgaand vinden jullie het geüpdatete coronaprotocol van onze vereniging. Hierin zijn twee kleine aanpassingen aangebracht ten opzichte van het vorige protocol, namelijk:

- De huidige maatregelen zijn tenminste tot woensdag 28 april 2021 verlengd;

- Het trainingsschema is hierop aangepast, alsmede enkele wijzigingen hierin.

BELANGRIJK!: Bespreek het coronaprotocol uitvoerig met alle stafleden, voetballers, maatschappelijk stagiaires en ouders/verzorgers en houd je aan de maatregelen en richtlijnen van het protocol! Houd je ten alle tijden aan de routering van ons sportpark en aan de aankomsttijden (kom niet eerder dan vermeld in het protocol, zowel trainers/coaches als voetballers) en zoek dan ook niet onnodig de 'randen' van de richtlijnen of het protocol op.

“Samen vooruit en verantwoord sporten”.

Klik HIER voor het corona-protocol

Met sportieve groet,