• Coronaprotocol R.K.S.V. Mierlo-Hout (Samen vooruit en verantwoord sporten)

Beste leden, voetballers, vrijwilligers en betrokkenen,

Per 23 februari 2021 19:00 uur heeft de Rijksoverheid bekendgemaakt dat we voorzichtig meer lucht krijgen tijdens de lockdown en dat dit geldt tenminste tot en met 15 maart aanstaande. De avondklok is ook verlengd en houdt ook aan, tenminste tot en met 15 maart 04:30 uur.

De verruimingen houden in voor onze vereniging dat jongeren t/m 26 jaar ook weer in groepsverband mogen gaan trainen/voetballen. Voor spelers van 27 jaar en ouder geldt de maximaal 2 spelers per groepsvorm met ten alle tijden 1,5 meter afstand.

Het trainingsschema is daarom aangepast zodat iedereen binnen onze verenging (voor kinderen/jongeren t/m 26 jaar) weer kan beginnen met trainen in groepsverband. Het blijft van belang dat de laatste elftallen op onze trainingsavonden direct stoppen op de aangegeven tijdstippen zodat er voldoende tijd is voor de trainers/coaches en voetballers, maar ook voor onze terreinmeesters om tijdig thuis te zijn en hiermee een boete voorkomen. Neem het trainingsschema goed door aangezien hier enkele wijzigingen in plaats hebben gevonden!

Bijgaand vinden jullie het geüpdatete coronaprotocol van onze vereniging. Ook het vast aanbod van de zaterdagen staat hierin, alsmede het aangepaste trainingsschema. Bestudeer het coronaprotocol dan ook aandachtig, deze is op vele plaatsen aangepast/gewijzigd. De aanpassingen zijn in het coronaprotocol met rood genoteerd.

BELANGRIJK!: Bespreek het coronaprotocol uitvoerig met alle stafleden, voetballers, maatschappelijk stagiaires en ouders/verzorgers en houd je aan de maatregelen en richtlijnen van het protocol! Houd je ten alle tijden aan de routering van ons sportpark en aan de aankomsttijden (kom niet eerder dan vermeld in het protocol, zowel trainers/coaches als voetballers) en zoek dan ook niet onnodig de 'randen' van de richtlijnen of het protocol op.

“Samen vooruit en verantwoord sporten”.

Klik HIER voor het corona-protocol

Met sportieve groet,