• Coronaprotocol R.K.S.V. Mierlo-Hout (Samen vooruit en verantwoord sporten)

  Beste leden, voetballers, vrijwilligers en betrokkenen,
   
  Per 18 november 2020 24:00 uur geldt de gedeeltelijke lockdown omtrent de aanpak van het coronavirus, welke door de Rijksoverheid eerder is aangekondigd, wederom. 
   
  Bijgaand vinden jullie het geüpdatete coronaprotocol van onze vereniging. Ook het volledige vast aanbod van zaterdag staat hierin, alsmede het trainingsschema tot aan de winterstop. Bestudeer het coronaprotocol dan ook aandachtig, deze is op sommige plaatsen aangepast/aangescherpt. 
   
  BELANGRIJK!: Bespreek het coronaprotocol uitvoerig met alle stafleden, voetballers en ouders/verzorgers en houd je aan de maatregelen en richtlijnen van het protocol! Houd je ten alle tijden aan de routering van ons sportpark en aan de aankomsttijden (kom niet eerder dan vermeldt in het protocol, zowel trainers/coaches als voetballers) en zoek dan ook niet onnodig de 'randen' van de richtlijnen of het protocol op!
   
  “Samen vooruit en verantwoord sporten”

  Klik HIER voor het corona-protocol

  Met sportieve groet,
  Hoofdbestuur RKSV MIerlo-Hout