• Coronaprotocol R.K.S.V. Mierlo-Hout (Samen vooruit en verantwoord sporten)

Beste leden, voetballers, vrijwilligers en betrokkenen,

Per 14 oktober 2020 22:00 uur gelden er nieuwe maatregelen omtrent de aanpak van het coronavirus welke door de Rijksoverheid zijn aangekondigd, een gedeeltelijke lockdown.

Bijgaand vinden jullie het geüpdatete coronaprotocol van onze vereniging. Er zijn veel veranderingen (bijvoorbeeld nieuwe trainingstijden en vast aanbod op zaterdag, maar bijvoorbeeld ook maximaal aantal trainers/coaches, groepsgroottes, etc.). Bestudeer het coronaprotocol dan ook aandachtig.

BELANGRIJK!: Bespreek het coronaprotocol met alle stafleden, voetballers en ouders/verzorgers en HOUD JE AAN DE MAATREGELEN IN DIT PROTOCOL! Er zijn GEEN uitzonderingen op dit moment! Zoek dan ook niet onnodig de 'randen' van de richtlijnen of het protocol op!

“Samen vooruit en verantwoord sporten”

Klik HIER voor het corona-protocol.

Met sportieve groet,
    Hoofdbestuur R.K.S.V. Mierlo-Hout