• Blessurespreekuur RKSV Mierlo-Hout seizoen 2020/2021

In het nieuwe seizoen staat JVDI de Fysioclub klaar voor alle leden van R.K.S.V. Mierlo-Hout bij vragen over blessures of fit blijven.

Samen met R.K.S.V. Mierlo-Hout heeft JVDI de Fysioclub een protocol opgesteld zodat het blessurespreekuur door kan gaan, waarin wordt voldaan aan de maatregelen van het RIVM betreffende het tegengaan van verspreiding van COVID-19. Wil je gebruikmaken van het blessurespreekuur op een van de praktijken van JVDI de Fysioclub of het blessurespreekuur op het sportpark op dinsdagavond van 18:50 tot 19:40 uur dan kun je via de website van JVDI de Fysioclub aanmelden via het online aanmeldingstool.

Heb je een vraag neem dan gerust contact op met onze BlessureApp via 06-3431430 of de praktijk via 085-7821616.

Sportieve groet,

Jasper Lalisang, MSc manueel fysiotherapeut