• Mierlo-Hout wint ook 2e wedstrijd..

Mierlo-Hout - Sparta’25 5-2.
    Mierlo-Hout heeft op het eigen veld in een vermakelijke wedstrijd gewonnen van Sparta’25. Hoewel de ploeg uit Beek en Donk sterk begon, trokken de Helmonders aan het langste eind. De Spartanen kwamen na minder dan tien minuten op voorsprong. Aanvoeder Robbert van Lankveld veroverde de bal en gaf deze aan Denzel Hajema. Hij speelde de bal naar de inlopende Tijn van den Berg die de bal met zijn linkerbeen in de verre hoek schoot. Het antwoord van de thuisploeg kwam tien minuten na de openingsgoal. Chafik Mezziani tikte de bal binnen op aangeven van Thom Meeuwssen. De uitploeg maakte vijf minuten later alweer 1-2. In de 24e minuut knalde Michiel Koot, wederom op aangeven van Hajema, via de onderkant van de lat binnen: 1-2. Drie minuten na de Spartaanse goal was het alweer gelijk. Meeuwssen kopte na een ingooi van Mezziani binnen: 2-2. Na de pauze liep de score voor de thuisploeg op. Jasper Lalisang nam de 3-2 (50e minuut) en 4-2 (60e minuut) voor zijn rekening. Zijn eerste goal was op aangeven van Meeuwssen en zijn tweede doelpunt werd mogelijk gemaakt dankzij het voorwerk van Mezziani. Uiteindelijk maakte invaller Djardi Martina de beslissende goal. Een assist van uitblinker Mezziani zette Martina alleen voor de keeper: 5-2. Sparta kreeg na de drie tegengoals nog kansen op de aansluitingstreffer, maar ze wisten de trekker niet meer over te halen.