• Coronaprotocol R.K.S.V. Mierlo-Hout (Samen vooruit en verantwoord sporten)

Beste leden, voetballers, vrijwilligers, betrokkenen en bezoekers,

Vanaf maandag 24 augustus aanstaande starten we bij R.K.S.V. Mierlo-Hout het seizoen 2020-2021. Gezien het feit dat helaas het coronavirus nog onder ons is willen wij, het Hoofdbestuur van R.K.S.V. Mierlo-Hout, dit op een verantwoordelijke, veilige en hygiënische manier doen. De aanpak van onze vereniging kan gevonden worden in ons coronaprotocol. We verzoeken dan ook eenieder dit aandachtig door te nemen voordat onze vereniging bezocht wordt.

De volgende veiligheid- en hygiëneregels gelden voor iedereen:

• Voor alles geldt; gezond verstand gebruiken staat voorop;
    • Heb je klachten: blijf thuis, laat je zo snel mogelijk testen en meldt dit aan de vereniging;
    • Ga direct naar huis wanneer er tijdens de sportactiviteit klachten ontstaan zoals: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (licht) hoesten, benauwdheid, verhoging, koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak: dit geldt voor iedereen;
    • Houd 1,5 meter afstand met personen van 18 jaar of ouder (uitzondering tijdens het sporten);
    • Vermijd drukte;
    • Was vaak je handen met water en zeep, juist ook voor en na bezoek sportlocatie;
    • Schud geen handen;

KLIK HIER VOOR HET CORONAPROTOCOL VAN R.K.S.V. MIERLO-HOUT.

Nogmaals, aan iedereen het dringende verzoek om je aan de regels en afspraken/maatregelen te houden. Alleen op deze manier kunnen en mogen we wederom starten met verantwoord sporten. Bij (herhaaldelijk) overtreden van het coronaprotocol zijn maatregelen mogelijk zoals het uitsluiten van deelname van (groepen van) personen tot zelfs het weer sluiten van ons sportpark voor bezoekers.

Samen krijgen we dit onder de knie en hopen dan ook ten zeerste dat we snel weer ‘normaal’ ons spelletje kunnen doen, maar voor nu is het niet anders.

“Samen vooruit en verantwoord sporten!”

Met sportieve groet,
    Hoofdbestuur R.K.S.V. Mierlo-Hout