• Samenwerking JVDI de Fysioclub en R.K.S.V. Mierlo-Hout

Beste leden,

Voor het seizoen 2020-2021 is R.K.S.V. Mierlo-Hout een nieuwe samenwerking aangegaan ten aanzien van de fysiotherapeutische begeleiding bij onze vereniging.

Na enkele tevreden jaren is de samenwerking met de praktijk van Edgar Raimond beëindigd. We willen daarom de praktijk van Edgar ontzettend bedankt voor hun inzet de afgelopen jaren.

Vanaf komend seizoen begint de samenwerking met JVDI de Fysioclub. Wellicht bekend aangezien Jasper Lalisang, speler van Mierlo-Hout 1, er werkzaam is als (manueel) fysiotherapeut.

Binnenkort zal via de webpagina de samenwerking tussen JVDI de Fysioclub en R.K.S.V. Mierlo-Hout nader worden voorgesteld. Vanzelfsprekend blijft de samenwerking met Top-Support in Eindhoven voortbestaan.

Met sportieve groet,
    Hoofdbestuur R.K.S.V. Mierlo-Hout