• Sportpark écht op slot t/m maandag 6 april!

  Beste ouder(s), verzorger(s) en leden van R.K.S.V. Mierlo-Hout,

  Het Hoofdbestuur volgt, net als uzelf, de ontwikkelingen over het coronavirus op de voet. Wij volgen, zoals gelezen kan worden in de onderstaand artikelen, de adviezen van de KNVB, RIVM, GGD en de Rijksoverheid. Om deze reden is ons sportpark dan ook gesloten t/m maandag 6 april!

  Het vriendelijk verzoek aan iedereen om ons sportpark dan ook écht NIET te betreden. We merken dat, voornamelijk jongeren, kans zien om dit juist wel te doen. 

  Dit is strafbaar en we hebben dan ook de politie gevraagd dit mede met ons te handhaven. 

  Het Hoofdbestuur verzoekt u dan ook vriendelijk dat u als ouder(s) of verzorger(s) hierin een belangrijke rol in kunt spelen! Bespreek met uw kind(eren) de gevolgen van het coronavirus en waarom het sportpark juist daarom gesloten is. Zonder het besef waarom de overheid en de sportbonden de maatregelen treffen zoeken kinderen en jongeren elkaar toch op. Het verzoek aan u om hen voorlopig van ons sportpark te mijden. Alleen op deze manier kunnen we gezamenlijk deze crisis bestrijden!

  Voor meer informatie over het coronavirus (COVID-19) verwijzen wij u naar de webpagina van het RIVM: https://www.rivm.nl/nieuws/actuele-informatie-over-coronavirus.

  Nogmaals, we moeten met iedereen de verantwoordelijkheid nemen, maar vooral verstandig handelen. Neem geen onnodige risico’s, niet voor uzelf, uw kind(eren) of anderen. 

  Met sportieve groet,
  Hoofdbestuur R.K.S.V. Mierlo-Hout