• Update: Geheel sportpark tot en met 06-04-2020 gesloten!

Beste ouder(s)/verzorger(s) en leden van R.K.S.V. Mierlo-Hout,

Op basis van de beslissingen van het Kabinet wil het Hoofdbestuur van R.K.S.V. Mierlo-Hout het volgende melden.

Concreet houdt dit in dat er tot en met maandag 6 april aanstaande GEEN TRAININGEN, GEEN (OEFEN)WEDSTRIJDEN OF ANDERE (GROTE) BIJEENKOMSTEN/ACTIVITEITEN/VERGADERINGEN plaatsvinden op ons sportpark. Dit geldt voor zowel onze jeugd- als seniorenleden van onze vereniging. Het sportpark is daarom t/m maandag 6 april nader gesloten. Dit geldt ook voor onze kantine, deze is ook t/m maandag 6 april gesloten.

De geplande vrijwilligersavond van zaterdag 4 april aanstaande komt hiermee te vervallen. Het Hoofdbestuur kijkt of deze wellicht op een later tijdstip gepland kan worden.

Voor meer informatie over het Coronavirus (COVID-19) verwijzen wij u naar de webpagina van het RIVM: https://www.rivm.nl/nieuws/actuele-informatie-over-coronavirus.

Nogmaals, we moeten met iedereen de verantwoordelijkheid nemen, maar vooral verstandig handelen. Neem geen onnodige risico’s, niet voor uzelf, uw kind(eren) of anderen.

We houden iedereen op de hoogte van de actuele ontwikkelingen.

Met sportieve groet,
    Hoofdbestuur R.K.S.V. Mierlo-Hout