• Geen trainingen en wedstrijden tot en met 31-03-2020

Beste ouder(s)/verzorger(s) en leden van R.K.S.V. Mierlo-Hout,

Op advies van het NOC*NSF, KNVB en de Rijksoverheid neemt het Hoofdbestuur van R.K.S.V. Mierlo-Hout de adviezen wederom over.

Concreet houdt dit in dat er tot en met dinsdag 31 maart aanstaande GEEN TRAININGEN, GEEN (OEFEN)WEDSTRIJDEN OF ANDERE GROTE BIJEENKOMSTEN/ACTIVITEITEN plaatsvinden op ons sportpark. Dit geldt voor zowel onze jeugd- als seniorenleden van onze vereniging. Het sportpark is daarom t/m 31 maart nader gesloten.

Het stilleggen van het Nederlandse voetbal komt voort uit de maatregelen van het kabinet om alle evenementen met meer dan honderd personen in heel Nederland af te gelasten.

Alle wedstrijden van veld- en zaalvoetbalverenigingen gaan tot en met 31 maart niet door. Jan Dirk van der Zee, directeur amateurvoetbal KNVB: “Wij adviseren alle amateurverenigingen om ook geen trainingen, oefenwedstrijden of andere grote bijeenkomsten te organiseren. We hopen op begrip voor dit lastige besluit en de medewerking van alle clubs om gezamenlijk de competities tot een goed einde te brengen. De komende periode gaan we nadenken over een goede oplossing voor ons amateurvoetbal.”

Bron: https://www.knvb.nl/nieuws/amateurvoetbal/uitgelicht/59620/tot-en-met-31-maart-geen-voetbal-nederland

We houden iedereen op de hoogte van de actuele ontwikkelingen.

Met sportieve groet,
    Hoofdbestuur R.K.S.V. Mierlo-Hout