Geen trainingen en wedstrijden tot en met 16-03-2020

Beste ouder(s)/verzorger(s) en leden van R.K.S.V. Mierlo-Hout,

Op advies van het NOC*NSF en de KNVB neemt het Hoofdbestuur van R.K.S.V. Mierlo-Hout de adviezen van hen over. Concreet houdt dit in dat er tot en met maandag 16 maart aanstaande GEEN TRAININGEN EN GEEN WEDSTRIJDEN plaatsvinden op ons sportpark. Dit geldt voor zowel onze jeugd- als seniorenleden van onze vereniging. Het sportpark is daarom t/m 16 maart gesloten.

Het gaat om de thuis- en uitwedstrijden van alle Brabantse veld- en zaalvoetbalverenigingen. Ook alle door de KNVB georganiseerde bijeenkomsten in Brabant vinden geen doorgang. Daarna wordt de situatie opnieuw bekeken. Vanzelfsprekend houden wij als Hoofdbestuur jullie hiervan op de hoogte.

De maatregel moet eraan bijdragen dat verdere verspreiding van het coronavirus wordt tegengegaan. Gisteren riepen de Brabantse veiligheidsregio’s op om de aankomende zeven dagen zo min mogelijk sociaal contact aan te gaan.

Gisteren werden alle wedstrijden van het betaald voetbal die in Brabant gespeeld zouden worden al afgelast vanwege het coronavirus.

We moeten met iedereen de verantwoordelijkheid nemen, maar vooral verstandig handelen. Neem geen onnodige risico’s, niet voor uzelf, uw kind(eren) of anderen.

We houden iedereen op de hoogte van de actuele ontwikkelingen.

Met sportieve groet,
    Hoofdbestuur R.K.S.V. Mierlo-Hout