• Mierlo-Hout pakt weer volle winst

    Mierlo-Hout – Someren 2-0.
    Mierlo-Hout had een makkelijke middag op het eigen sportpark De Beemd, een dolend Someren werd met 2-0 verslagen. Someren is de laatste weken bezig met een vrije val op de ranglijst en kon ook in Helmond geen vuist maken. De eerste kans was nog wel voor de bezoekers maar uit een scrimmage belandde de inzet van Maico Meulen op de paal. Daarna nam de thuisploeg het initiatief over en na een fout in de defensie opende Jasper Lalisang de score, 1-0. Pal voor het rustsignaal viel de 2-0. Someren-doelman Maarten Werts liet de bal over de achterlijn lopen maar de scheidsrechter zag het anders. Chafik Mezziani gaf voor waarna het voor Lalisang een koud kunstje was om 2-0 in het verlaten doel te schuiven. In de tweede helft probeerde Someren terug te komen in de wedstrijd maar verder dan een schot van Koen de Louw kwamen de bezoekers niet.