• Update Coronavirus RIVM en RKSV Mierlo-Hout

  Beste ouder(s)/verzorger(s) en leden van R.K.S.V. Mierlo-Hout,

  Het RIVM heeft de richtlijnen voor de provincie Noord-Brabant aangescherpt. Zoals eerder gemeld volgt R.K.S.V. Mierlo-Hout deze richtlijnen en willen wij u dan ook graag informeren via dit bericht. Op dit moment is er geen aanleiding om trainingen of wedstrijden af te gelasten bij onze vereniging. Deze gaan dus door zoals gewoonlijk. 

  Kinderen, trainers, leiders of andere betrokkenen die geen klachten hebben kunnen gewoon komen trainen/voetballen. Heeft u, of uw kind, klachten als koorts, hoesten en/of verkoudheid, dan verzoeken wij jullie vriendelijk om uw kind niet te laten trainen/voetballen en thuis te laten om uit te zieken. Op advies van het RIVM gelieve uw kind 24 uur na beterschap thuis te houden voordat zij weer kunnen trainen/voetballen.

  We moeten met iedereen de verantwoordelijkheid nemen, maar vooral verstandig handelen. Neem geen onnodige risico’s, niet voor uzelf, uw kind(eren) of anderen. 

  De afgelastingen van grote evenement en grote voetbalwedstrijden (1000 personen of meer) zijn afgelast door de burgemeester van Tilburg, Eindhoven en Den Bosch. Kleinere evenementen en voetbalwedstrijden kunnen vooralsnog gewoon doorgang vinden. De KNVB houdt de ontwikkelingen ook nauwlettend in de gaten en neemt uiterlijk donderdag een beslissing voor dit weekend. 


  We houden iedereen op de hoogte van de actuele ontwikkelingen.

  Met sportieve groet,
  Hoofdbestuur R.K.S.V. Mierlo-Hout