• Vrijwilligersavond op 4 april 2020...

Beste vrijwilliger,

Jij bent één van de mensen die op de een of andere wijze een steentje bijdraagt aan onze mooie vereniging. Zonder vrijwilligers geen vereniging!

Het Hoofdbestuur is je dan ook zeer erkentelijk voor je bijdrage en daarom nodigen wij je dan ook uit om zaterdag 4 april aanstaande aanwezig te zijn op onze vrijwilligersavond. Wij willen in onze kantine aan alle vrijwilligers op deze wijze onze dankbaarheid tonen voor de inzet van het huidige seizoen. Tevens zetten we deze avond iemand extra in het zonnetje als ‘Vrijwilliger van het Jaar!’.

Het Hoofdbestuur hoop jou, en vanzelfsprekend jouw partner, in een feestelijke sfeer vanaf 20:30 uur te ontmoeten in onze kantine voor een drankje, een praatje en een hapje. Wij verzoeken je, in verband met de organisatie, voor 28 maart aanstaande kenbaar te maken of je wel of niet aanwezig bent.
    Gelieve je naam, je functie en aan te geven of je met of zonder partner komt via het e-mailadres: vrijwilligers@rksv-mierlo-hout.nl.

Tevens is de commissie vrijwilligers gestart om alle vrijwilligers in kaart te brengen welke actief zijn binnen onze vereniging en deze onder te brengen in ons administratiesysteem. Een hele klus, dus mocht je de uitnodiging (nog) niet persoonlijk hebben ontvangen gelieve dit aan ons te melden via bovenstaande e-mailadres en wij passen dit direct aan.

Wij hopen op je/jullie aanwezigheid om er een samen een fantastische vrijwilligersavond van te maken! Tot dan!

Met sportieve groet,
    namens het Hoofdbestuur R.K.S.V. Mierlo-Hout,