• Jubileumboek presentatie...

Op MAANDAGAVOND 9 MAART zal het jubileumboek van 100 jaar RKSV Mierlo-Hout gepresenteerd worden in de kantine. Niemand minder dan toptrainer ERNIE BRANDTS zal aanwezig zijn om het eerste boek te overhandigen aan 3 leden die binnen de vereniging al heel veel meegemaakt hebben: Albert Hendriks, Riny van Vaalen en Adriaan van de Laar. Ernie Brandts zal ook een interactief verhaal vertellen over wat hij allemaal meegemaakt heeft in de voetballerij!

Om deze avond heen zal er ook een pubquiz georganiseerd worden met vragen die gaan over onze voetbalclub en die terug te vinden zijn in het jubileumboek. En om het nog mooier te maken zal er op deze avond een ELEKTRISCHE FIETS te winnen zijn die gesponsord zal worden door onze hoofdsponsor: Verbakel Party & More.

Noteer het vast in je agenda: 9 maart om 20.00 uur gaat het beginnen en de inloop is vanaf 19.30 uur.

Het Jubileumboek is te bestellen via Helmond-Ticket.