• Knotsgekke Wedstrijd 11 doelpunten.....

Oirschot Vooruit – Mierlo-Hout 5-6.
    In een knotsgekke wedstrijd, met een spectaculair scoreverloop, heeft Mierlo-Hout met 5-6 gewonnen op bezoek bij Oirschot Vooruit. De thuisploeg begon sterk aan de wedstrijd en kwam op voorsprong dankzij een doelpunt van Alex van Overdijk in de tiende minuut. Mierlo-Hout reageerde direct en in een tijdsbestek van acht minuten scoorden Richard Rooijakkers (2) en Dani Deelen hadden de Helmonders op het half uur een comfortabele voorsprong te pakken. Op het uur scoorde Gijs Seberegts de aansluitingstreffer voor Oirschot Vooruit maar toen Thom Meeuwsen in de zeventigste minuut de stand naar 2-4 tilde leek de wedstrijd beslist. De thuisploeg gaf echter niet op. Via Joris Swaanen (strafschop) en Van Overdijk knokte het zich terug tot 4-4. Fons Meeuwis maakte de comeback van Oirschot compleet door vijf minuten voor het laatste fluitsignaal de 5-4 tegen de touwen te schieten. In de laatste minuut van de reguliere speeltijd zorgde Meeuwsen voor de gelijkmaker en diep in blessuretijd kroonde Jeroen Rooijakkers zich tot matchwinner door de 5-6 te scoren.