• Het jubileumjaar in stijl afgesloten...

  Het jubileumjaar in stijl afgesloten!

  Onze vereniging heeft het jubileumjaar i.v.m. het 100 jarig bestaan op geweldige wijze afgesloten. Op vrijdag 17 januari jl. was er dan eindelijk de voor 14 december 2019 geplande Blau-Weiss Party waarbij onder andere de Snollebollekes optraden. De feesttent was met 1500 gasten vol en het werd voor alle gasten een groot feest. 

  Voorafgaande aan de feestavond was er eerst een gezellig samenzijn met alle sponsors van het jubileumjaar, diverse genodigden en het bestuur van onze vereniging en vanzelfsprekend de Jubileumcommissie. 

  Vanaf 17:00 uur werd in de kantine onder het genot van een hapje en een drankje alvast terug- en vooruitgekeken waarna men vervolgens omstreeks 19:00 uur naar de Feesttent ging. Om 20:00 uur barstte daar het feest los met als hoogtepunt omstreeks 23.00 uur het optreden van Snollebollekes.   

  Als laatste festiviteit van het jubileumjaar was er op zondag 19 januari jl. het slotfeest. Deze middag/avond werd verzorgd door DJ Geert Verschuren en Joel Borelli en zijn band. Beiden waren reeds bekend van de opening van het jubileumjaar en de receptie op 20 januari 2019. Voor het optreden van Joel Borelli werd er door de erevoorzitter en de voorzitter nog een woord van dank uitgesproken waarbij de leden van de jubileumcommissie en de mensen die aan het jubileumboek hebben gewerkt nadrukkelijk in het zonnetje werden gezet. Vervolgens was het aan Joel Borelli en zoals we van hem gewend zijn ging spreekwoordelijk het dak van de tent. 

  Zo werd het jubileumjaar op grootse wijze afgesloten door de ongeveer 500 gasten, voornamelijk leden en vrienden van onze club. Ook al door de eerdere overwinning van 4-0 die middag van het vaandelteam was de stemming opperbest. 

  De vereniging kan terug kijken op een geweldig geslaagd jubileumjaar waarbij eens te meer werd aangetoond dat de saamhorigheid op ’t Hout erg groot is. Iets waar het Hoofdbestuur erg trots op is en wat door hen ook wordt gekoesterd.

  Binnenkort komen op de Facebookpagina van de jubileumcommissie de foto’s en aftermovie van het geweldige weekend te staan. Zeker de moeite waard om de avond nogmaals te beleven.

  Het Hoofdbestuur