• Groepering van het jaar door wijkraad Mierlo-Hout

'Groepering van het jaar' door de Wijkraad Mierlo-Hout

Tijdens de Nieuwjaarsreceptie van de Wijkraad van Mierlo-Hout is R.K.S.V. Mierlo-Hout benoemd tot ‘Groepering van het jaar’. Een eervolle titel waar we bijzonder trost op kunnen en mogen zijn. Tijdens deze benoeming hebben we ook een cadeaubon van € 250,00 mogen ontvangen welke we mogen ‘doneren’ aan een groepering/instantie binnen Mierlo-Hout.

De keuze van het Hoofdbestuur is gevallen op ‘De vrienden van de Werkgroep Jeugd Mierlo-Hout’. Een stichting die er voor zorg dat als het financiële draagvlak van o.a. de Kindervakantieweek gering is zij de Werkgroep Jeugd Mierlo-Hout financieel kunnen ondersteunen waardoor de Kindervakantie alsnog doorgang kan vinden.

De Werkgroep Jeugd Mierlo-Hout organiseert al jaren de Kindervakantieweek voor veel basisschool kinderen binnen Mierlo-Hout. Daarnaast zorgen zij voor veel maatschappelijke stageplekken. Een prachtig initiatief waardoor de keuze hier op is gevallen. Daarnaast mag de organisatie van het Jeugdkamp van onze vereniging ook altijd op hen een beroep doen voor materialen, hulp en andere zaken.

Namens R.K.S.V. Mierlo-Hout gunnen wij het hen dan ook van harte en hopen dat de Kindervakantieweek en de Werkgroep Jeugd Mierlo-Hout nog lang binnen onze Houtse gemeenschap kan blijven functioneren.

Het Hoofdbestuur

Foto:De voorzitter van R.K.S.V. Mierlo-Hout, Paul Lambrechts, overhandigd de check aan de voorzitter van ‘De Vrienden van de Werkgroep Jeugd’, Johan Wijnen.