• De nieuwe website van 100 jaar blauw-Wit  met alle informatie aangaande
    100 Jaar RKSV Mierlo-Hout vind je HIER....

Enkele jaren terug werd het idee geboren om bij allen die de voetbalclub een warm hart toedragen te gaan informeren of zij in bezit zijn van foto’s, vaantjes, documenten, bekers en herinneringen van en aan de club, om deze zoveel mogelijk voorzien van correcte jaartallen en namen, beschikbaar te stellen aan bestuur, spelers, leden en supporters.

Vele foto’s zijn gescand, bijgewerkt. Oud-leden zijn benaderd, velen met een goed geheugen, sommigen met vooral mooie herinneringen. Namen zijn verzameld, jaartallen en elftallen genoteerd, maar 100% zeker is het allemaal niet. We zijn ver gevorderd, klaar is het nog niet??

Hieronder staan alle personen die een bijdrage hebben geleverd, van het leveren van foto’s, het benoemen van namen, vele bezoeken aan oud-leden, het serveren van koffie, tot het scannen, bijwerken en plaatsen op de website aan toe. Elke bijdrage was het waard. Mochten we personen vergeten zijn, excuus! (Niet alle namen van de mensen die op Facebook op foto’s hebben gereageerd, hebben we vermeld.) En natuurlijk dank aan alle fotografen, Eindhovens Dagblad (en voorgangers), De Loop en Houtvonken.

Op de de flickr-fotosite is alles te zien en eventueel te downloaden. Regelmatig zullen er nog aanpassingen worden gedaan. Voor een compleet overzicht van de tot nu toe vezamelde info 100 jaar Foto's Mierlo-Hout klik HIER....

Gonnie van Aerle, Mieke Meulendijks, Hennie van Eijk, Riny van Oorschot, Leo van der Vleuten,Ties Strik, Patrick Schepers, Louis Dijstelblom, Harrie van de Westerlo, Adriaan en Betsie van de Laar, Pieter Vervoort, Sjaak van Lierop, Daan van der Putten, Cor van de Vorst, Dennis van Ek,Martien Zwanenberg, Peter van de Westerlo, Luc Schifferling, Riek en Willy van Loon, Ferenc Triki, Fred en Marian Scheeper, Toon van de Sande, Theo Meulendijks, Riny van Vaalen,Pierre van den Wittenboer, Sandor van der Linden, Paula Verwijst, Frans van Heugten, Marius Weijnen, Ton van Schijndel, Wim Kuijpers, Karin de Rond, Ben Martens en Harrie van Oorschot.