• Het nieuwe jaar goed begonnen...

  Op zondag 5 januari jl. kunnen we terugkijken op een geslaagde dag voor R.K.S.V. Mierlo-Hout.
   
  Voorafgaand aan onze eigen nieuwjaarsreceptie was het bestuur uitgenodigd bij de nieuwjaarsreceptie van de Wijkraad Mierlo-Hout. Door de Mierlo-Houtse gemeenschap is R.S.K.V. Mierlo-Hout genomineerd voor ‘Groepering van het jaar’. Aan het einde van de receptie werd R.K.S.V. Mierlo-Hout benoemd tot ‘Groepering van het jaar’ door de Wijkraad Mierlo-Hout. Een eervolle benoeming voor onze vereniging en dragen deze titel dan ook met trots. Iedereen bedankt!
   
  Door deze benoeming hebben we geschenkbon mogen ontvangen van € 250,00 welke we mogen overhandigen aan een instantie, vereniging of vrijwilligersgroep binnen Mierlo-Hout. Wie dit gaat worden komen we op een later stadium terug.
   
  Later die middag vond onze eigen goedbezochte nieuwjaarsreceptie plaats. Tijdens de speech voor onze voorzitter stonden we stil bij het jaar 2019 en blikken we vooruit wat 2020 ons gaat brengen als vereniging.
   
  Traditiegetrouw wordt tijdens deze middag ook de topscoorder 2019 bekendgemaakt. Dit jaar geen één, maar twee topscoorder. Gefeliciteerd Glenn van Doorn en Joey Moors! Helaas konden zij niet aanwezig zijn, maar hun leider Frank Gruijters heeft de prijs namens hen in ontvangst genomen.
   
  Onder leiding van DJ Bompa werd het nog een gezellige middag/avond…