• Voorverkoop Jubileumboek van start.....

Speciaal ter gelegenheid van het 100-jarig jubileum is er een jubileumboek uitgebracht waarin de complete historie van RKSV is samengevat.

In de voorverkoop is deze voor €15 te bestellen (normale prijs € 17,50) meer dan 175 pagina’s in hard gebonden boekwerk complete historie van de club vanaf 1919 tot 2020 tal van extra artikelen en afdelingen van de club beschreven Foto’s met namen van alle spelende leden in het boek terug te vinden tal van historische foto’s €2,50 korting dankzij voorinschrijving!

U ontvangt na betaling in de webshop KLIK HIER een ticket met QR code per email. Deze kunt u bij verschijning van het jubileumboek inwisselen tegen één exemplaar per aangekochte ticket.

Voorinschrijving kan ook plaatsvinden op de volgende locaties: kantine RKSV Mierlo-Hout en bij Wim Mulkens.