• Blau-Weiss Party verschoven naar 17 Januari

    Door overmacht zijn wij genoodzaakt deze maatregel te treffen!

    Beste mensen,

    Met veel pijn in ons hart willen we jullie mededelen dat het feest volgende week zaterdag NIET door zal gaan. Doordat Snollebollekes en het Feestteam afgezegd hebben deze week voor een TV-optreden gaat het niet door. De organisatie heeft alle opties goed overwogen, maar is helaas maar tot één conclusie gekomen en dat is verzetten.

    Het evenement zal verzet worden naar vrijdag 17 januari 2020. De kaartjes die je nu in je bezit hebt zijn nog steeds geldig. Mocht je niet meer willen of kunnen komen dan krijg je uiteraard het geld voor je kaartje terug. Dit kan door privé te reageren in een berichtje naar ons, of te mailen naar secretariaat@100jaarblauwwit.nl.

    Het is voor ons een klote situatie en we hadden dit graag zelf ook anders gezien. Helaas is het niet anders en is dit écht de enige oplossing. We hopen op jullie begrip en snappen ook volledig dat dit voor jullie niet ideaal is.