• Topper onbeslist....

    Mierlo-Hout – RKVVO 2-2.
    De topper in de tweede klasse F tussen Mierlo-Hout en RKVVO eindigde onbeslist, op sportpark De Beemd werd het 2-2. Dani Deelen opende in de twaalfde minuut de score door vanaf afstand raak te schieten. Drie minuten later stond het echter alweer gelijk toen Luc Segers via de binnenkant van de paal doel trof. Daarna kreeg de thuisploeg kansen maar was het ongelukkig in de afronding. Chafik Mezziani en Thom Meeuwssen schoten de bal op de lat. Pal voor rust kwam RKVVO op voorsprong, Bram van de Velden reageerde alert bij een scrimmage. In de tweede helft drong Mierlo-Hout aan maar kreeg het weinig mogelijkheden. Drie minuten voor tijd viel de gelijkmaker alsnog, een lange bal van Pim Heeren werd door niemand aangeraakt en plofte zodoende in het doel: 2-2.